Stoker Vogelaar

Export Handel Verwerking

Verzorgt de verwerking en afzet voor 12 biologische fruitteeltbedrijven. Exporteert jaarlijks 3 a 4 miljoen kilo fruit. Loopt voorop met optische sorteertechniek en ontwikkelde een eigen track&trace systeem. Betrouwbaarheid, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn kernwaarden.

Website

Komeco

Export Verwerking

Productie van mestkorrels en -granulaten uit runder- en kippenmest volgens een in eigen huis ontwikkeld biologisch composteringsproces. Producten zijn gegarandeerd vrij van onkruidzaden, ziektekiemen en ongewenste schimmels of bacteriƫn. De korrels hebben een hoog organische stofgehalte en gunstige NPK-waardes; de nutriƫnten komen langzaam vrij. Beschikbaar in bulk en consumentenverpakkingen; export naar 35 landen. Bedrijf is sterk gericht op verduurzaming van de productie.

Website

Q-cape bv

Export Handel

Levert jaarrond biologische peen, uien, pompoenen en aardappelen aan retail, groothandel en catering. Ook actief in verwerking en logistiek. Onderscheidend door marktkennis, deskundigheid en leverbetrouwbaarheid. Sterke focus op kwaliteit van zowel product als proces.

Website

Schaap Holland BV

Export Handel Verwerking

Grote internationale speler in de wereld van aardappel-gemaksproducten. Ontzorgen van de klant is kernwaarde. Produceert en verwerkt verse tafelaardappelen en een breed assortiment verwerkte producten. Ontwikkelt eigen rassen, nieuwe producten en verpakkingsconcepten. Exporteert naar meer dan 35 landen.

Website

Vereecken Fruitkwekerij en Fruitverwerking

Export Handel Teelt Verwerking

Teelt 48 ha. appels en peren voor verse consumptie, geschild voor grootkeuken en bakkerijgrondstof en sapproductie uit afwijkende maten en fruitschillen. Ontwikkelt eigen schiltechnieken en speciale verpakkingen. Vrijwel alle producten zijn op klantspecificatie. Afzet binnen Benelux.

Website

VNK – Herbs BV

Export Handel Teelt Verwerking

Droogt en verwerkt jaarlijks meer dan 12.000 ton verse kruiden voor de voedingsmiddelenindustrie en farmaceutische industrie. Contractteelt door akkerbouwers in Flevoland; tevens import van (mediterrane) kruiden. Sterke focus op kwaliteit in de keten en innovatie bij teelt en productie. Forse groei in bio-peterselie.

Website