Stoker Vogelaar

Export Handel Verwerking

Verzorgt de verwerking en afzet voor 12 biologische fruitteeltbedrijven. Exporteert jaarlijks 3 a 4 miljoen kilo fruit. Loopt voorop met optische sorteertechniek en ontwikkelde een eigen track&trace systeem. Betrouwbaarheid, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn kernwaarden.

Website

Q-cape bv

Export Handel

Levert jaarrond biologische peen, uien, pompoenen en aardappelen aan retail, groothandel en catering. Ook actief in verwerking en logistiek. Onderscheidend door marktkennis, deskundigheid en leverbetrouwbaarheid. Sterke focus op kwaliteit van zowel product als proces.

Website

Green Organics B.V.

Handel Teelt

Internationale speler in biologische AGF. Zet jaarlijks 50.000 ton product af naar o.a. conservenindustrie, sapbereiders en babyvoedingsproducenten. Streeft naar optimalisering in de keten met inachtneming van het belang van elke schakel. Service-provider van zaaiplanning tot na-oogst logistiek.

Website

Schaap Holland BV

Export Handel Verwerking

Grote internationale speler in de wereld van aardappel-gemaksproducten. Ontzorgen van de klant is kernwaarde. Produceert en verwerkt verse tafelaardappelen en een breed assortiment verwerkte producten. Ontwikkelt eigen rassen, nieuwe producten en verpakkingsconcepten. Exporteert naar meer dan 35 landen.

Website

Vereecken Fruitkwekerij en Fruitverwerking

Export Handel Teelt Verwerking

Teelt 48 ha. appels en peren voor verse consumptie, geschild voor grootkeuken en bakkerijgrondstof en sapproductie uit afwijkende maten en fruitschillen. Ontwikkelt eigen schiltechnieken en speciale verpakkingen. Vrijwel alle producten zijn op klantspecificatie. Afzet binnen Benelux.

Website

VNK – Herbs BV

Export Handel Teelt Verwerking

Droogt en verwerkt jaarlijks meer dan 12.000 ton verse kruiden voor de voedingsmiddelenindustrie en farmaceutische industrie. Contractteelt door akkerbouwers in Flevoland; tevens import van (mediterrane) kruiden. Sterke focus op kwaliteit in de keten en innovatie bij teelt en productie. Forse groei in bio-peterselie.

Website