Green Organics B.V.

Handel Teelt

Internationale speler in biologische AGF. Zet jaarlijks 50.000 ton product af naar o.a. conservenindustrie, sapbereiders en babyvoedingsproducenten. Streeft naar optimalisering in de keten met inachtneming van het belang van elke schakel. Service-provider van zaaiplanning tot na-oogst logistiek.

Website

Vereecken Fruitkwekerij en Fruitverwerking

Export Handel Teelt Verwerking

Teelt 48 ha. appels en peren voor verse consumptie, geschild voor grootkeuken en bakkerijgrondstof en sapproductie uit afwijkende maten en fruitschillen. Ontwikkelt eigen schiltechnieken en speciale verpakkingen. Vrijwel alle producten zijn op klantspecificatie. Afzet binnen Benelux.

Website

VNK – Herbs BV

Export Handel Teelt Verwerking

Droogt en verwerkt jaarlijks meer dan 12.000 ton verse kruiden voor de voedingsmiddelenindustrie en farmaceutische industrie. Contractteelt door akkerbouwers in Flevoland; tevens import van (mediterrane) kruiden. Sterke focus op kwaliteit in de keten en innovatie bij teelt en productie. Forse groei in bio-peterselie.

Website

De Meerhof BV

Teelt

Groot en modern akkerbouw- en fruitteeltbedrijf (totaal 200 ha.) dat grote waarde hecht aan duurzaamheid. Hanteert een ruime rotatie voor behoud van bodemkwaliteit. Met de systematiek van stichting Veldleeuwerik worden permanent stappen gezet voor een duurzame bedrijfsvoering. Peen, uien en peren worden geteeld volgens de normen van de ‘On the way tot Planet Proof’ systematiek.

Website